ВИМАГАЄМО УСУНЕННЯ ЧЕРНИША З ПОСАДИ МІНІСТРА

У квітні 2018 року виповнилося два роки відтоді як Уряд прийняв рішення про утворення Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб. Увесь цей час його очолює Вадим Черниш – найсумнівніше призначення в чинному Кабінеті Міністрів України.

Що очікувалося від людини з ТАКОЮ біографією, те зрештою і сталося. Як насправді виглядає нині дивне «Міністерство сюрреалізму» із середини, свідчить інфографіка.

Виправляти помилки ніколи не пізно, а їх визнання ще й викликатиме додаткову повагу з боку публіки. Особливо за рік до виборів! Тому прийняття Постанови про звільнення Черниша В.О. з посади Міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України набуває нагальної необхідності. 

Даний проект вже внесений! Він перебуває на розгляді профільного парламентського Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, але його досі не поставлено на голосування у залі Верховної Ради України.

Закликаємо членів цього Комітету не гальмувати процес! Ось їхні імена: Брензович Василь Іванович, Джемілєв Мустафа, Логвинський Георгій Володимирович, Немиря Григорій Михайлович (Голова Комітету), Рабінович Вадим Зіновійович, Суслова Ірина Миколаївна, Тимошенко Юлія Володимирівна, Фельдман Олександр Борисович, Чубаров Рефат Абдурахманович.

Кожен із Вас нестиме першочергову персональну відповідальність за те, що коїться з МінТОТ, разом з Володимиром Гройсманом і Петром Порошенком. Наступного разу люди протестуватимуть більш жорстоко під іншими стінами!