ВОЛОДИМИР СТАВНІЧУК ПРЕЗЕНТУВАВ БРЕНД «UKRAINE NOW»

Центр суспільного розвитку «ІНТЕР-АКЦІЯ» завершує спільний з Київською обласною бібліотекою для дітей цикл просвітницьких бесід для ознайомлення тих, хто навчає та навчається, з унікальними подробицями становлення та розбудови нашої держави.

У рамках теми «Культурна дипломатія та міжнародний імідж України» перед школярами, студентами та педагогами виступив магістр зовнішньої політики Володимир Ставнічук, який нині очолює напрям просування України в світі у Міністерстві інформаційної політики.  

устріч супроводжувалася мультимедійною презентацією найактуальнішого комунікаційного бренду «UKRAINE NOW», що поширюється за кордоном з метою підвищення рівня поінформованості світового співтовариства про Україну та зміцнення позитивного сприйняття нашої держави. Один із слайдів, які демонструвалися перед аудиторією, подано нижче.

Володимир Ставнічук наголосив на можливості вільно використовувати цей логотип, який розроблено з ініціативи Міністерства інформаційної політики та затверджено Урядом для популяризації України у світі, зокрема, стимулювання іноземців до подорожування, інвестування, взаємовигідної торгівлі.

Державний менеджер відповів на запитання заінтересованих слухачів, після чого вдячні учасники вручили йому книгу сучасного українського письменника.

Формування аудиторії даного заходу та двох попередніх здійснювалось головою секретаріату Центру суспільного розвитку «ІНТЕР-АКЦІЯ» Юрієм Мажугою (на фото нижче), який також забезпечував показ усіх презентацій. Підтримуючи Київську обласну бібліотеку для дітей, що розташована у столиці на житловому масиві Русанівка, він передав їй цінну літературу історичного та патріотичного змісту, подарував офісні меблі та зробив грошовий благодійний внесок.

Юрій Мажуга  

 Лютий 2019 року