Україна: 30 років незалежності!

Результати конкурсу малюнків та фотографій

За ініціативи Громадської організації «Інститут освіти та суспільного розвитку» з метою всебічного зростання молодої людини як особистості, стимулювання її талантів, інтелектуальних, творчих здібностей, формування у дітей та підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання проведено конкурс малюнків та фотографій з нагоди відзначення 30-річчя новітньої України.

ГО «Інститут освіти та суспільного розвитку» здійснювала організаційне, фінансове, матеріально-технічне та інше ресурсне забезпечення заходу, що включало анонсування, прозоре голосування за конкурсні роботи на спеціальному телеграм каналі (https://t.me/konkursmalunku) впродовж 20-22 серпня 2021 року, комунікацію, вручення сертифікатів та грамот учасникам конкурсу, преміювання переможців. ГО «Центр суспільного розвитку «ІНТЕР-АКЦІЯ» було залучено у форматі надійного інформаційного партнера для здійснення медіа-підтримки. В рамках цієї співпраці публікуємо підсумкові здобутки нашого творчого юнацтва.

Отже, вітаємо усіх з перемогою! Відкриваємо галерею авторським баченням головної площі країни під назвою «Незалежність назавжди». У номінації фотографій перше місце за результатами голосування здобув Артем.  

Більшість учасників надіслали свої власноручні малюнки. Представляємо загальний список призерів (у т.ч. з приміткою «фото»). Після кожного із вікових переліків подано зображення роботи, що посіла в ньому перше місце. З усіма зазначеними мистецькими результатами можна ознайомитись, натиснувши відповідне гіперпосилання, розміщене під конкретним розділом.

Перша вікова група (5-10 років)

І місце – Ростислава «Звістка про незалежність України»; ІІ місце – Анна «Квіти України»; ІІІ місце – Софія «З Днем Незалежності», Олександр «Традиційні символи України», Анастасія «Вулиця, де я живу».

Дивитися усі роботи першої групи

Друга вікова група (11-14 років)

І місце – Софія «Серце України»; ІІ місце – Анна «Осінь», Іван «Падають листя»; ІІІ місце – Крістіна «Вишневий садочок».

Дивитися усі роботи другої групи

Третя вікова група (15-18 років)

І місце – Діана «Коли ніщо не заважає дивитись на зірки», Артем «Незалежність назавжди» (фото); ІІ місце – Володимир «Краса Верховини» (фото); ІІІ місце – Андрій «Майорить у синім небі синьо-жовтий стяг» (фото).

Дивитися усі роботи третьої групи

Організатори конкурсу малюнків та фотографій «Україна: 30 років незалежності» щиро вдячні кожному, хто долучився до участі в ньому. Окрема подяка Академії творчості (м.Херсон) та особисто Артемовій Олесі, творчій студії ARTLAB (м.Київ) та особисто Катерині (https://artlab.kiev.ua) за їх активну роль у конкурсі та співпрацю, а також нашим волонтерам за допомогу в організації конкурсу.

Попереду нас очікують нові грандіозні починання. Тримаймо зв’язок з ГО «Інститут освіти та суспільного розвитку» за телефоном: +38 (068) 123-88-60.

Серпень 2021 року